Debbie - zang

Muziek is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader speelde gitaar en mijn moeder piano. Ik begon met blokfluitles op de basisschool, maar deze werd al snel ingeruild voor een drumstel. Naast drumlessen, leerde ik ook alle slagwerkinstrumenten te bespelen. Daarnaast zong ik in een kinderkoor, speelde snare en marimba in een drumcorps en pauken en marimba in een orkest. In mijn allereerste band was ik 14 jaar, speelde conga’s en deed backing-vocals.


Vanaf 16 jaar in de Disco/Funk/Pop  band YOYO uit Huizen, backing-vocals en percussie gedaan. Hierna in verschillende bands, onder andere een countryband en in een trio gezongen, vaak samen met mijn tweelingzus. Vanaf 2000 zing ik samen met mijn tweelingzus in de bedrijfsband van Centric. Deze band bestaat nog steeds en wordt alleen van stal gehaald bij speciale gelegenheden.


In 2010 werden mijn tweelingzus en ik gevraagd, om in de soulband Chris Party uit Tiel te komen zingen. Ik heb daar een hele leuke tijd gehad, maar ik ben hier in 2012 mee gestopt, omdat ik op zoek was een nieuwe uitdaging. En die nieuwe uitdaging kwam er, toen Arie vroeg of ik koorwerk wilde doen, in de band Just Reload!

 

Debbie