Rachel - zang

Begonnen met blokfluitles op de basisschool. De blokfluit werd al snel in geruild voor een gitaar. Mijn vader leerde de basisakkoorden waarna lessen volgden op de muziekschool.
Naast gitaar spelen was er tijd voor drumcorps Oranje waar ik eerst xylofoon en later de grote trom heb gespeeld. En of dat allemaal niet genoeg was zong ik ook nog bij een koor. Zingen heb ik altijd heel erg leuk gevonden en ja,  toen kwamen de bandjes. Mijn allereerste bandje werd ik gevraagd om gitaar te spelen. In de band YoYo top 100,  ging ik zingen toen ik zestien was. Omdat we met z’n drieën zongen was er lekker veel achtergrondzang afgewisseld met lead. Een paar jaar later kwam de band Hit the Brakes waarin eerst mijn tweelingzus zong en ik er later bij kwam. Helaas moest ik hier mee stoppen omdat ik naar Eindhoven ging verhuizen. Via mijn werk ben ik toen in de band Dr.Rossi terecht gekomen.
Naast Dr.Rossi zong ik ook nog in een trio en in de band van mijn zwager. Dit is een bedrijfs- band en bestaat alleen uit leden van het bedrijf behalve de vrouwelijke zang. Deze wordt ingevuld door mijn tweelingzus en mij. De band bestaat nog steeds en treed af en toe op.
Ik heb 8,5 jaar met heel veel plezier in Dr.Rossi gezongen maar toch besloten om er mee te stoppen. Toen kwam er een nieuwe uitdaging voor mijn omdat ik gevraagd werd om in te vallen in een countryband. Via een andere muzikant van deze band ben ik daarna als lead- zangeres in Buntline terecht gekomen. Alleen jammer maar helaas we treden niet veel op.
Omdat er verder ook niet gerepeteerd wordt mis ik het zingen en het plezier wat je samen als band hebt.
Toch maar weer op zoek....en nu dus samen met Marianne sinds oktober 2008 de backing vocals van Joe Cover Band en vanaf maart 2015 bij JustReload!